Näytelmät

6.8.2014 Terri-Eriruovesi

Yvonne Cannon, Ireland

Exc. bite. Nice dark eye. Would like a little more strenght in under jaw. Good topline. Exc. ribcage. Good depth of chest & length of ribcage. Good shape when she pulls herself together. Angulation is good. Moves a little close behind, little out of elbows. Superb colour. Not using her tail today.

EH

Hirmuinen helle, koira ihan puhki, esittäjä vielä enemmän läkähdyksissä. Mehän oltiin jopa hieno ohjelmanumero – Lempi päätti kolmannella juoksulenkillä, että nyt riitti ja veti päänsä läpi hihnasta. Kaikkia nauratti, mikäs sen mukavampaa :D Olen kuitenkin erittäin tyytyväinen.

29.5.2014 Ryhmänäyttely Ruovesi

Juha Putkonen

Erinomainen koko, oikeat mittasuhteet. Tänään hieman tuhdissa kunnossa. Lyhytkuonoinen pää. Hyvin asettuneet korvat. Keskiruskeat silmät. Hyvä purenta. Lyhyt kaula, lavat ja olkavarret tulisi olla viistommat. Niukka polvi- ja kinnerkulmaus. Antaa takakorkean vaikutelman. Tuhti runko. Oikea karvanlaatu, kaunis väri. Painunut selkä. Hyvä häntä. Tämän päivän kunto näkyy myös liikkeessä.

H

Noh. Täällä sitten vettä satoi saavista kaatamalla, ja Lempi inhoaa olla märkä eikä se näin ollen liikkunut mihinkään vaan keskittyi värjöttelemään surkeana. Takakorkea vaikutelma ja painunut selkä johtunee meikäläisen trimmaustaidoista… Tämä oli meille harjoittelureissu, ensimmäinen kerta minulla kehässä sitten vuoden 2001 fiaskon Paavon kanssa.

Ilmoitin Lempin vielä Tampereen ryhmänäyttelyyn, josko sattuisi olosuhteet vähän paremmin kohdalleen. Näyttelyhomma ei ole meille kummallekaan ollenkaan mieluista, mutta olisihan se mukavaa saada itseä miellyttävä suoritus aikaiseksi niin, ettei jäisi hampaankoloon mitään esittäjän kämmäilyistä tai mahdottomista olosuhteista johtuen.