18.11.2016 Harrastuskuulumisia

Lisäsin Maijan omalle sivulle pari tuoreempaa kuvaa kun hokasin, että se sivu on jäänyt täysin päivittämättä. Myös terveystulokset kirjasin paikalleen. Kaikki muu on koirassa täyttä timanttia, paitsi tuo oikea silmä, jossa on eläinlääkärin sanojen mukaan aavistuksen ahdas kyynelkanava. Se ei Maijaa vaivaa mitenkään, minkäänlaista eroa normaaliin silmään verrattuna ei ole, onneksi.

Kävimme Kerry- ja vehnäterrierikerhon agilityn alkeiskurssin ja kivaa oli! Homma jatkuu ensi vuoden puolella jatkokurssilla.

Etsijäkoirissa treenataan edelleen niin usein kuin vain ehditään ja kaukaisena tavoitteena tulevaisuudessa on edelleen ihan oikeat etsijäkoiran työt. Maijahan karkasi siskonsa Milan kanssa 9-viikkoisena naapurin nurkkia katselemaan ja pennut löytyivät 15 tunnin etsintöjen jälkeen Suomen Etsijäkoirien koirakon avulla. Tuona päivänä lupasin, että Maijasta tulee etsijäkoira ja sillä tiellä ollaan, toivottavasti päästään perille :)

Näyttelyarvostelut:

Orivesi KR 17.7.2016

Päivi Eerola

Keskikokoa kookkaampi vankkarunkoinen narttu. Sopiva luusto. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvä yhdensuuntaisuus liikkeessä. Narttumainen pää. Keskiruskeat hieman kookkaat silmät. Vakaa ylälinja. Matala hännänkiinnitys. Aavistuksen pulleassa kunnossa. Hyvä karvanlaatu. Esitetään edukseen.

JUN ERI JUK2

Jyväskylä KV 13.11.2016

Ronald Irving, Iso-Britannia

Good head and skull proportions. Coat ok. Could move better behind. A bit out elbow in moving. Good depth of chest. Sometimes stands wide in front. Stifle could be better.

NUO ERI NUK2