MEJÄ-koe 9.8.2017

Kävimme iltakokeessa Kangasalla tänään, tuloksena AVO 2 38 pistettä, tuomari Karla Sohlman.

Maija tutkii lähtömakauksen hyvin ja saatetaan erittäin hyvin veriuralle. Alkaa sopivavauhtinen jäljestys, jossa käytetään yli puolen välin maavainua ja loppu ilmavainua. Ensimmäinen ja toinen osuus ja aivan kolmannen loppua hienosti, melko jälkitarkasti. Matkalla vain pari pientä rengastusta ja ilmavainun käyttöönoton jälkeen parit laajemmat kaarrokset. Välillä vähän seisoskellaan ja katsellaan metsäseuruetta, korppikin saa huomion. Sitten liki loppua alkaa pyöritys jäljen molemmin puolin. Matka ei taitu edes kehoituksesta. Tuomitaan 1. hukka. Uusi yritys ja suoraan kaadolle, joka kiinnosti. Ensimmäinen kulma makuun tutkimisen jälkeen taustan tarkastuksella jatkoon, toinen kulma tarkasti makuu hyvin tutkien. Maija osoitti osaavansa jäljestää ja työtehtävä oli mieluinen. Harmittava ajatuskatkos himmensi muuten loistavan työtehtävän tuloksen. Tsemppiä jatkoon!

Koiran neljäs verijälki ikinä. On se huikee!