Hamina NORD 25.5. ja MEJÄ-kyykkäys

Tuomari Boris Spoljaric, Kroatia

Loveleen von der Schönen Lausitz JUN ERI1 SA SERT NORD SERT PN1 VSP

12 months. Good type. Good bite. Pretty head. Dark eyes. Good ears. Body strong. Nice topline. Good tailset and -carriage. Excellent temperament. Very good coat.

Wheatever Impossible Girl AVO ERI1 SA PN 2 VASERT, NORD VASERT

4 years. Good bite. Excellent type. Pretty head. Dark eyes. Good ears. Very good topline. Good angulations. Very good coat. Nice temperament.

Tulipahan prenikoita! Olishan sitä tietty toivonut, että sijoitukset olis menneet toisin päin ;) Mutta ihan hyvä näinkin. Tuomari oli melkoinen ERI-maatti, SA:kin taisi jäädä muutamalle harvalle koiralle jakamatta kaikissa roduissa yhteensä. Ehkä ihan hyvä että Maija ei tällaiselta tuomarilta valioitunut.

5.5.2019 MEJÄ-koe Luumäki, Munteen metsästysseura, tuomari Pasi Kemppainen
VOI 0

Arvostelupaperi päätyi johonkin hukkaan… Mutta ensimmäinen voittajaluokan startti ja kolme hukkaa. Heti ensimmäisellä osuudella tuomarin sanoin ”määrätietoisesti hukkaan asti”, sen jälkeen ”jäljesti kuin enkeli” erittäin jälkitarkasti, kunnes taas määrätietoisesti poistui jäljeltä hukkaan asti, pari kertaa. Katkokulma ei yllättäen juurikaan tuottanut vaikeuksia, mutta muuten ei nyt ihan pakka pysynyt kasassa.

Ei sen väliä – meillä oli hauskaa, liinanpitelijää tuli kuntoutettua ja seuraavalla kerralla sit paremmin!