Näyttelyreissuja ja uusia harrastuksia

Viime aikoina olemme käyneet meikäläisen mittapuulla liiankin ahkerasti näyttelyissä, kolme viikonloppua putkeen. Lisäksi aloitimme Maijan kanssa nenähommat Suomen Etsijäkoirien alkeiskurssilla. Lempin kanssa kokeiltiin rally-tokoa, katsotaan innostutaanko oikein toden teolla :) Alla Maijan näyttelyarvostelut:

 

Salo RN 8.5.2016

Michael Clancy, Irlanti

Nice outline and balance. Great balanced head and ear set. Good front. Moves well.

JUN ERI JUK1 SA

Tampere KV 30.4.2016

Tapio Eerola

Hyvät mittasuhteet ja tyyppi. Lupaava pää. Silmät, korvat, purenta ok. Hyvä rintakehän vahvuus. Riittävät kulmaukset edessä, hyvät takana. Liikkuu suht suoraan. Askelpituus hyvä.

JUN ERI JUK2

Ruovesi RN 24.4.2016

Tuire Okkola

Hyvän kokoinen narttu. Hyvä pää. Erinomainen purenta. Hyvät korvat. Pysty olkavarsi. Kyynärpäät voisi olla tiiviimmät. Riittävä rintakehä. Hyvä häntä ja -kiinnitys. Turkki tuloillaan. Liikkuu leveästi edestä. Askel voisi olla pidempi. Esitetään hyvin.

JUN EH JUK1

Parkano RN 30.1.2016

Tanya Ahlman-Stockmari

Narttumainen kokonaisuus. Oikeat rungon mittasuhteet seistessä. Hyvä kallo-osa. Toivoisin hieman vankemman kuono-osan. Hyvä kaula, tilava runko. Seisoo melko leveästi edestä ja melko ulkonevin kyynärvarsin. Oikeanlaatuinen juniorinartun karvapeite. Hieman alhainen hännän kiinnitys. Tarvitsee aikaa. Liikkuu hyvin.

JUN EH JUK1