Kotka KV 19.6.2016 ja muita kuulumisia

Päästiin oikein kesälomareissuun, kun päätin kiireistä huolimatta ottaa pari päivää vapaata ja suunnata kotikonnuille Kotkaan jo hieman etuajassa, keskiviikkona. Koirat saivat opetella olemaan ihmisiksi kerrostalossa, remmilenkkeilemään ja koirapuistoilemaan. Sujuihan tuo kaupunkilaiselämä Maijaltakin kuin vanhalta tekijältä, vaikkei moista koskaan ole harjoiteltu.

20160619_145330

Näyttelyssä kävi reipas tuuli ja vaakatasossa vihmonut tihkusade loppui onneksi juuri ennen kehään menoa.

Kotka KV 19.6.2016

Margaret O’Gorman, Irlanti

15 m old youngster. Showing lovely condition. Good coat colour and texture. Lovely head proportions. Good eye colour. Good reach of neck. Good rear angulation.

JUN ERI JUK1 SA

Seuraavat näytelmät Orivedellä kolmen viikon päästä. Ilmoitin vielä junnuluokkaan kun minusta tuo on ihan lapsi vielä :)
Etsijäkoirien alkeiskurssilta valmistuttiin ja pari päivää sitten kävimme ekoissa treeneissä. Jälki meni hyvin ja kyllä tää on meidän kummankin mielestä ihan huikean hieno harrastus! Suosittelen lämpimästi kaikille koirille nenähommia. Myös Willa, Wheatever Hello Sweetie, suoritti Suomen Etsijäkoirien alkeiskurssin Jyväskylässä.